Манчестър Юнайтед няма да обмисля повторно привличане на звездата на ЛА Галакси Златан Ибрахимович, пишат медиите в Англия. „Червените дяволи” изглежда се нуждаят от помощ, за да предотвратят неволите си пред вратата.

Нападателят беше сред героите за феновете на „червените дяволи“, но Оле Гунар Солскяер няма да протегне ръка към шведа.

Мениджърът активно търси да подпише с нападател през трансферния прозорец през януари, но изглежда, че Ибрахимович не е една от възможностите, които ще бъдат проучени. Самият играч на ЛА Галакси даде да се разбере, че съвсем скоро обмисля завръщането си в голямо първенство в Европа.

38-годишният играч завърши зашеметяващ свободен  трансфер при "червените дяволи" от Пари Сен Жермен през 2016 година. През първия си сезон в Англия Ибрахимович записа 46 мача във всички турнири и отбеляза впечатляващите 28 попадения за Юнайтед. След това той напусна „Олд Трафорд”, за да покори САЩ.

“Когато дойдох в Юнайтед и казах, че ще завладея Англия, хората ми се смееха, а аз не се шегувах. Пристигането ми в Англия беше предизвикателство. След три месеца, те върнаха думите си назад. Имах нужда от нови хейтъри, защото всичките ми стари ми станаха фенове”, сподели преди време Златан Ибрахимович за престоя си в Манчестър Юнайтед.