Един от най-големите футболисти на съвремието ни Златан Ибрахимович се замеси в грозна сцена по време на последния мач на своя Лос Анджелис Галакси. Тимът от Ел Ей надделя с 2:1 срещу Реал Солт Лейк, но шведът е заплашил съперник, че ще го пребие и че ще го контузи, с което помрачи вкуса от успеха на тима си. 

Потърпевшият е бившият юношески и младежки национал на Англия Недум Онуоха, който има и повиквателни за мъжкия състав на "Трите лъва". Той разкри за грозната случка, както и че Ибра впоследствие явно е осъзнал грешката си и след мача е отишъл да му се извини в съблекалнята, но той не е приел този акт. 

"След 60-та минута на мача той не спираше да ми говори как щял да ме потроши, как щял да ме контузи. Този човек сам се определя като лицето на МЛС, а играе по този мръсен начин. Не ме интересува, че дойде да ми се извини, не можеш да играеш по този начин. Няма да приема извинението му, стилът му на поведение е неприемлив", заяви Онуоха. 

Ибра дълго обмисляше дали да напусне футбола в Америка и да се върне за един последен голям сезон в Европа, но прецени, че е най-голямата звезда отвъд Океана и трябва да остане там. Явно обаче съперниците му имат друго мнение за него.