Макар да е вече на 38 години, Златан Ибрахимович е апетитна хапка за всеки един от големите отбори в Европа. След като изтече договорът му с американския Лос Анджелис Галакси, цялата Серия А се нареди на опашка за подписа му и феновете очакваха нападателят да се завърне в Италия. 

Но в типичния си стил шведът шокира с избора си на нов отбор. Той загатна в профила си в Инстаграм, че ще се завърне обратно в родината си и ще носи екипа на Хамарби. Мнозина вярват, че това е просто трик от нападателя, но има голяма вероятност да е самата истина. 

Ибра не е играл в Швеция от 2001 г., когато за последно носи екипа на родния си Малмьо. След това отиде в холандския гранд Аякс, а оттам кариерата му се разви стремглаво през отбори като Милан, Интер, Ювентус, Барселона, Пари Сен Жермен, Манчестър Юнайтед и т.н. 

Сега очакванията бяха, че той ще приеме офертата или на Милан, или на Наполи, но сега може да се случи невероятното и да заиграе за Хамарби. Тимът от Стокхолм завърши трети в последната кампания на шведския шампионат. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@hammarbyfotboll

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on