Че на Златан Ибрахимович не му липсва самочувствие, знаем всички. Че обича да го демонстрира постоянно - също. Но нападателят продължава да изумява всички със сравненията, които прави за собственото си величие. 

В интервю за "Би Би Си" той се оприличи на Супермен, а планетата, от която идва - планетата "Златан". Той твърди, че е демонстрирал във футбола неща, които никой никога не е виждал до този момент. 

"Дойдох от друга планета с нещо, което никой не беше виждал дотогава. Аз съм пич от това място, което другите наричат "гето". Гледаха ме като различен, не ме караха да се чувствам добре дошъл, не ми позвоялваха да се чувствам като всеки друг."

"Но аз дойдох с нещо различно и сега всеки се опитва да ме следва. Аз съм Супермен и дойдох от моята собствена планета. И тази планета се нарича Златан", сподели Ибрахимович в интервюто си за "Би Би Си". 

37-годишният шведски нападател в момента се подвизава в Лос Анджелис Галакси и в богатата си кариера е нанизал над 500 гола на най-високото професионално ниво във футбола. Той не планира да се отказва скоро, а се очаква да премине в Милан.