В Мексико гръмна огромен скандал около гранда Крус Асул и неговия капитан - легендата на местния футбол Хулио Сезар "Ката" Домингес. Централният защитник от 16 години е в отбора и вече има над 550 мача. Той спечели всичко с Крус Асул - титли на страната, купи, както и Шампионската лига на КОНКАКАФ през 2014-а, което е най-силното клубно състезание за Северна и Централна Америка.
 
Ката Домингес обаче изненадващо бе изваден от състава за първия мач от подновеното първенство на Мексико. Причината за това е парти за рождения ден на сина му, на което гостите са облечени като герои от сериала "Наркос", посветен на наркобароните в Колумбия и Мексико. Снимки и видеа от купона в социалните мрежи възмутиха цялата страна и за Домингес това ще означава край на футболната му кариера. 
 
На партито някои са с шапки с инициалите на Хоакин Гусман Лоера - Ел Чапо, който излежава доживотна присъда в Щатите, след като бе считан за номер едно в наркобизнеса дълги години. Други пък са с пистолети, макар че според Като, те са фалшиви и не могат да произведат изстрели. 
 
Най-скандалното е, че купонът идва часове, след като страната бе разтърсена от поредната престрелка с огромен брой жертви около наркокартелите. В Синалоа при акция на специалните части загинаха 19 гангстери и 10 полицаи, а синът на Ел Чапо - Овидио Гусман, бе арестуван. И докато новините за кървавата акция разтърсваха Мексико, дойде купонът на популярния футболист.