Бившият футболист на Левски Филип Кръстев, който вече е част от шампиона на МЛС на САЩ и Канада - ФК Лос Анджелис. Полузащитникът е собственост на белгийския Ломел. Кръстев, който се разписа още при дебюта си за Лос Анджелис участва в подкаста на тима и говори по доста теми.

„Ситуацията в българския футбол е много тежка, няма да ви лъжа. За последно бяхме на голямо първенство през 2004 – на Европейското в Португалия. Не сме се класирали никъде от тогава. Смятам, че други държави в Европа се развиват бързо. Имаше страни, които бяха много под нас, но сега ни настигат и дори ни задминават. Стават по-силни от нас. Трябва да променим нещо в България - да променим системата, да променим всичко, защото има много таланти, но нещо не се получава и националният отбор не е бил добър от много време. Същото може да се каже и за клубните отбори. Има много чужденци, които играят в тях. Иначе Христо Стоичков се свърза с мен след идването ми тук“, заяви Кръстев.

„Атмосферата тук е страхотна. Има баланс, защото хората тук са професионалисти и работят усърдно, но в същото време се забавляват. Напоследък гледах много мачове от МЛС. Нашият стил е по-близък до европейския. Не оставаме пространства, тактическите ни позиции са по-добри от другите отбори. Играем като европейски отбор“, каза още Кръстев.