Българският национал Ивелин Попов си спечели любовта на едни от най-лудите фенове във футбола - тези на Глазгоу Рейнджърс. Капитанът на родината ни направи невероятен мач с екипа на Спартак Москва срещу шотландците в Лига Европа в четвъртък и от тогава не спират страхотните отзиви за представянето му. 

Руснаците надделяха в невероятна драма с 4:3, а в основата на всичко хубаво за тях в атака беше именно Попето. И той получи най-голямото признание за играта си именно от запалянковците от Острова, които веднага призоваха ръководството на клуба да го привлече. 

Привържениците на "Джърс" заляха социалната мрежа Туитър с призиви 31-годишният нападател да бъде купен още през зимния трансферен прозорец. А последната дума дали това да се случи ще има легендата на Ливърпул Стивън Джерард, който сега води отбора. 

Попето е обвързан със Спартак Москва до 30 юни 2019 г., като пролетта на миналата кампания прекара под наем от московчани в Рубин Казан. През настоящата кампания обаче се представя много силно с екипа на Спартак и нищо чудно да получи и нов договор.