Феноменален гол беляза завръщането на Карлос Тевес на „Ла Бонбонера“. Бока Хуниорс спечели с 2:1 Килмес в мач от аржентинското първенство, като головете за гранда отбелязаха Себастиан Паласиос и Джонатан Кайери.

Карлос Тевес бе посрещнат с бурнли аплодисменти от над 50 хиляди зрители и остана на терена през всичките 90 минути. Апаша се завърна след 10 години в Бока Хуниорс.

В 27-а минута Тевес подаде на Себастиан Паласион, който откри резултата. 

В герой за Бока Хуниорс обаче се превърна младокът Джонатан Кайери, който вкара невероятен гол. 21-годишният нападател донесе победата с гол в 53-ата минута. Младокът бе изведен при отлична контраатака на Бока, след което останал очи в очи с вратаря на противника се опита да намери чакащия на празна врата Тевес, но защитник пресече подаването.

За Килмес точен беше Алексис Канело в 58-а минута. 

Коженото кълбо се върна малко зад Кайери, който без да се замисля пробва изстрел в стил "рабона" с десния крак и след секунда "Бонбонера" се взриви, след като топката прехвърли вратаря и двама защитници и влезе под горната греда.

Зрелищното попадение на Кайери изправи на крака и Диего Армандо Марадона.

Бока Хуниорс е лидер в класирането с 37 точки. Вторият Сан Лоренсо победи гостуващия Арсенал с 3:0 и остава на точка от върха в подреждането.