Бразилската футболна легенда Роналдо Назарио продължава да бележи, макър и извън терена. Феномена, както го наричат всички, ще става баща за пети път. Новината обяви приятелката му Селина Локс в Инстаграм, където има над 240 000 последователи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E L i N A (@celinalocks)

През 2010 г. Роналдо обяви, че се е подложил на вазектомия - хирургическа стерилизация, която пречи на мъжа да има деца. Той предприе този нетрадиционен ход, след като съдът постанови, че има син от сервитьорката Мишел Умезу. Впоследствие стана ясно, че двукратният носител на „Златната топка“ все пак е замразил своя семенна течност и сега ще се възползва от нея, за да даде живот на петото си дете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E L i N A (@celinalocks)

От предишни връзки Роналдо има двама синове и две дъщери. 19-годишния Роналд е от брака му с бившата футболистка Милене Домингес, а 14-годишният Александър е от връзката му с Мишел Умазу. 10-годишната Мария София и деветгодишната Мария Алис са от бившата му съпруга Мариа Беатрис Антони. 

44-годишният двукратен световен шампион от няколко години живее със своята половинка Селина Локс (30 г.) в Мадрид, от където по-лесно управлява собствения си футболен клуб Валядолид. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E L i N A (@celinalocks)