Треньорът на Галатасарай, Фатих Терим, вече е излекуван от коронавируса и сподели подробности за досега си до заразата, както и важните футболни въпроси, които чакат своето разрешаване.

"Добре съм. Извадих късмет, защото забелязахме симптомите на вируса навреме и започнахме лечение незабавно. Сега съм си вкъщи и си почивам. Думата "страх" дори не е достатъчна за това, което изпитвах. Знам, че хората, които са оздравели, знаят за какво говоря", заяви Терим.

"Харесва ми идеята за това Истанбул да приеме и полуфиналите в Шампионска лига, но не мога да кажа кой ще спечели - футболът е непредвидим."

Турският треньор се изказа ласкаво за младият защитник на Ювентус - Мерих Демирал, който демонстрираше повече от добра форма преди да се контузи. 

"Мерих работи много здраво и е уверен в себе си. Най-добрите му черти са интуицията, добрата скорост, атлетизма и отдадеността. Върши страхотна работа дотук, надявам се, че след като се възстанови от контузията ще е дори още по-добър. Само атлет с правилната физика и интелигентност може да стане най-добрият, а Мерих има този потенциал", заяви специалистът.