Бившият нападател на Челси Ернан Креспо мечтае да стане мениджър в тим от Висшата лига. В момента 45-годишния аржентинец води "Дефенса и Хустисия" в родината си.

"Бях много щастлив, когато играех в Англия. Беше ми приятно да се отправя към тренировката, да общувам с феновете. Искам да преживея всичко това отново, но като треньор. Много ми харесва Висшата лига, както и Чемпиъншип, искам да поработя там. Мечтаех да бъда треньор", коментира Креспо.

"Под ръководството на Жозе Моуриньо в Челси и Интер научих доста за треньорската професия. Трябва да умееш да работиш добре с пресата, докторите, играчите, персонала, феновете, да работиш върху атмосферата в съблекалнята. Моуриньо, Биелса и Карло Анчелоти ми отвориха очите за много неща", добави бившият играч.

"Като играчи ми харесваха Марко ван Бастен и Ромарио, но не бошех да стана като тях, можех да бъда само Ернан Креспо. Треньорите, които ми харесват са Юрген Клоп, Хосеп Гуардиола и Диего Симеоне, които имат свой стил на работа", каза още Креспо.