Екзотика в синьо за Бербо за край на кариерата?

Българската звезда Димитър Бербатов може да приключи кариерата си на другия край на света в една от най-екзотичните държави. Според изданието soccer.sindonews.com, грандът от Индонезия - Персатуан Сепак Бола Индонезия Бандунг, или просто Персиб, го иска в редиците си. 

В момента в страната все още не е стартирал новият сезон, като се играят срещи за една от местните купи. И затова отборите усилено търсят нови попълнения за старта на кампанията. 

Въпросният клуб, който е един от най-обичаните в родината си, иска да се подсили с име от световна класа, което освен да вдигне класата му, да го направи и по-широко разпознаваем по земното кълбо. 

Неманя Видич също идва заради Бербатов в София

Бербо обеща мача на годината в София, води световни величия

Освен Бербо, другият в плановете на ръководството е Дидие Дрогба. Изданието обаче смята, че първо ще се преговаря с българина и ако нещата не се получат, едва тогава ще се насочат към 39-годишния котдивоарец. 

И двамата са свободни агенти, така че привличането им не би трябвало да е проблем. Друг е въпросът дали Бербо ще поиска да облече синия екип на Персиб и да бъде толкова далеч от семейството си на другия край на света. 

Свързани материали

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Димитър Бербатов Индонезия

Други