Еден Азар определено не кара най-добрите си дни в Реал Мадрид, където е преследван от постоянни контузии, но едва ли е предполагал, че ще получи оферта от втородивизионен клуб в родината си.
 
Белгийският Вестерло, който е почти сигурен участник в елита през следващия сезон, иска да се подсили със звездата на "червените дяволи".  Интересно е, че там играе българският национал Едисон Йорданов, който от началото на сезона има 10 мача и 1 гол за тима, но в момента е контузен, като получи травмата си в контролата на България срещу Украйна преди близо месец.
 
Собственик на Вестерло е турският бизнесмен Октай Еркан, но връзката с Еден Азар ще осъществи вицепрезидентът Хасан Четинкая.
 
"Мисля, че мога да нарека Еден Азар мой приятел. Познавам го от времето, когато играеше в Лил. Тогава той ми обеща, че един ден ще играе във Фенербахче. Ще бъде по-трудно да го привлечем във Вестерло, но никога не се знае. Може да завърши кариерата си тук", каза Четинкая в интервю за белгийския вестник Het Nieuwsblad.