Олимпиакос и Арис завършиха при равенство 1:1 в дербито на 23-ия кръг в гръцката Суперлига. Домакините откриха резултата в края на първото полувреме, но гостите стигнаха до изравнително попадение малко преди края на двубоя.

В 37-ата минута Рубен Семедо имаше отлична възможност да реализира, но изстрелът му с глава премина покрай левия страничен стълб.

Минута по-късно гостите създадоха също добра възможност за гол. Факундо Бертолио засече отблизо, след което Жозе Са прояви великолепен рефлекс и спаси.

В 40-ата минута Олимпиакос откри резултата. Атанасиос Андруциос центрира в наказателното поле, където Костантинос Фортунис реализира красиво в мрежата на Хулиан.

През втората част домакините владееха контрола на срещата. В 69-ата минута Матийо Валбуена стреля от пряк свободен удар в горния десен ъгъл, но Хулиан се намеси решително, избивайки в ъглов удар.

В 80-ата минута Арис получи дузпа, след като Жозе Са фаулира в наказателното поле Анастасиос Сидиропулос. Констас Митроглу застана зад топката и с изстрел в долния ляв ъгъл възстанови равенството.

До края на двубоя Олимпиакос притисна съперника си, но защитата пред Хулиан се справи с опасностите и двубоят завърши без победител.

Въпреки равенството грандът от Атина остава на първата позиция с актив от 58 точки, с осем пред втория ПАОК. От своя страна Арис е трети и пропусна великолепен шанс да измести градския си съперник от второто място.