Дани Алвеш не само продължава да е в затвора, но и там е подложен на тормоз от други лишени от свобода, съобщава вестник “Марка”, като се позовава на друг затворник.

Бразилският национал е бил подложен единствено на психичекси тормоз, като това основно е ставало в трапезарията по време на хранене, където е бил наричан с различни обидни думи. Източникът на изданието допълва, че бившият бразилски национал е продължава дори и в тези случаи категорично да отрича всички обвинения и продължава да настоява, че всичко е ставало по взаимно съгласие. Информацията гласи още, че той е изпаднал в депресивно състояние и прекарва почти цялото време в килията си.

Алвеш вече от месеци е задръжан в местен затвор в Каталуния, след като му бяха повдигнати обвинения в сексуално насилие над жена в нощен клуб в Барселона на 30 декември миналата година. Първоначално бишвият играч на каталунците и Ювентус отричаше да е имал каквито и да било с жената, която го обвинява, но постепенно започна да променя показанията си, като в крайна сметка е признал, че сексуален акт е имало, но той е бил по взаимно съгласие. Местният съд му наложи мярка “задържане под стража”, тъй като се притесняват, че той може да напусне Испания в опит да избегне процеса.