Българският национал Мартин Минчев проговори за скандалния случай отпреди дни, когато пред очите му президентът на Анкарагюджю Фарук Коджа нокаутира рефера Халил Умут Мелер.

Минчев веднага скочи да брани съдията и го спаси от по-сериозен линч.

"Първо, много съжалявам за рефера. Надявам се скоро да се оправи. За съжаление, този злощастен инцидент беше много лош за имиджа на спорта.
Надявам се, че подобни неща няма да се повтарят в бъдеще. Никога досега не съм срещал нещо подобно. Не мисля, че има много за казване по тази тема", коментира нападателят пред агенция "İhlas".

22-годишният футболист говори и за представянето си и резултатите на тима. Ризеспор се намира на осмо място в турската Суперлига.

"Опитвам се да дам най-доброто от себе си за отбора. Искам да печеля всеки път. Искам да помогна на отбора. Не съм доволен от представянето си досега. Мога да го направя по-добре. Ето защо искам да подобря това през следващия период.

Разбира се, мога да кажа, че отборът засега отговаря на очакванията ми, но целите ни може да са по-високи. Класирането ни може да се промени, ако спечелим предстоящите мачове, тъй като разликата в точките е малка", коментира българинът.