Станислав Христакиев заминава за САЩ през 2016 година, за да преследва своята американска мечта – да бъде модел и актьор. Десетки милиони хора по света го видяха в реклама на бира заедно с една от най-големите футболни легенди – Лионел Меси, която се излъчи по време на Супербоул преди няколко дни.

„Този специален момент с Меси се получи заради любовта ми към футбола. Навсякъде където ходя, аз имам футболна топка в колата си. Явих се на един кастинг, но изобщо не знаех за какво е”, разказва Станислав, който е родом от Хасково.

От няколкостотин души, избират само осем. Един от тях е Станислав, който има най-много екранно време от всички останали, които във видеото се опитват да отнемат топката на Лионел Меси на плажа в Маями.

„Аз съм един от най-тежките футболисти. Около 103-104 килограма, забелязвам се отдалече. Шест дена бягане от сутрин до вечер. Имаше кадри с дронове, имаше лодки, камери, снимки от различни ъгли. Най-интересното беше, че снимахме рекламата с Меси на отделен плаж, където публиката нямаше достъп. Меси е много популярен в Маями и всеки иска да го заговори. Бяхме стриктно инструктирани никой да не се доближава до него. Всяка една секунда струва стотици хиляди долари. Ние не бяхме там да се снимаме и приказваме, а да вършим работа”, сподели още българинът пред камерата на NOVA.

Чуйте и вижте още от него в прикаченото видео!