Интересна ситуация се получи в Бока Хуниорс около евентуалното завръщане на един от любимците на публиката Карлос Тевес. Само преди няколко дни лично вицепрезидентът на аржентинския клуб Орасио Паолини обяви, че сделката с настоящия му клуб Шанхай Шенхуа е близо и се очаква още до края на годината да приключи. 

Сега обаче от Бока опровергаха собствения си шеф и публикуваха съобщение на сайта си, че подобна сделка не просто няма, но и не са се провеждали никакви преговори за нападателя. Което постави Паолини в леко конфузна ситуация. 

"Бока Хуниорс иска да обяви категорично, че не са водени никакви преговори с Карлос Тевес за евентуалното му завръщане. По информацията, която имаме, той е обвързан с Шанхай Шенхуа до края на 2018 г. Дори нямаме идея дали има клауза за предсрочното му прекратяване", написаха от аржентинския клуб. 

Тевес отиде в Китай именно от родния си клуб миналия декември и подписа за две години срещу умопомрачителната заплата от 600 хил. евро на седмица. Той обаче се представя слабо в Азия, но въпреки това едва ли ще изпусне масивния контракт, за да се завърне в Бока преди изтичането му.