Аржентинският гранд Бока Хуниорс победи след изпълнение на дузпи испанския Барселона в приятелски мач в памет на Диего Армандо Марадона, игран в Рияд, Саудитска Арабия. Младият Феран Джутгла даде аванс на Барса с шеметен гол в 50-ата минтуа, но Есекиел Себайос изравни резултата за Бока три преди края.

По правилата на този демонстрационен мач победителят трябваше да се отреди след наказателни удари, при които аржентинците бяха по-точни, след като Перейра и Хайме пропуснаха за "блаугранас" от дузпата. Повторен дебют за "лос кулес" направи Дани Алвес, който стартира от първата минута в арабския град.

Бока Хуниорс създаде първата чиста опасност. Това се случи малко преди да бе изминал полови час игра, когато Себастиан Вийя надбяга Ерик Гарсия и излезе сам срещу вратаря под ъгъл, но шутира в аут. Каталунците отговориха с опасни удари на Дест и Коутиньо, които обаче също не попаднаха в целта.

Барса поведе в 51-вата, когато след центриране на Алвеш в наказателното поле се стигна до ситуация, при която топката срещна дясната ръка и Коутиньо и отиде право у Жутгла, който се обърна и опъна мрежата на Бока за 1:0. Аржентинците разонно протестираха, но реферът или не видя нарушението, или прецени, че такова не е имало, а и VAR не се използваше в този мач.

Южноамериканците пропуснаха да изравнят в 57-ата, когато Васкес излезе сам срещу Нето, но стражът успя да спаси. 

Двата тима направиха множество промени и в 77-ата минута Бока все пак стигна до 1:1. Тогава се разписа 19-годишният талант на клуба Екзекиел Себайос. Така срещата се реши след дузпи, на които хората на Шави Ернандес сгрешиха на два пъти, докато Бока се разписа и при четирите си изпълнения, с което спечели мача.