Бившият старши треньор на Левски Славиша Йоканович обмисля завръщането си начело на отбор в Англия. 52-годишният специалист, който изкачи Уотфорд и Фулъм във Висшата лига, в момента работи в катарския Ал-Гарафа. Договорът му обаче изтича в края на сезона и Йоканович е готов да се завърне в Англия, пише "Daily Mail".

Той е в Катар от 2019 година и изведе Ал Гарафа до третото място в Катарската лига, като достигна полуфиналите в Купата на лигата на Катар, след като победи Ал Сад на Шави Ернандес с 4:2.

През миналия сезон той спечели позитиви, като изведе Ал Гарафа до четвърто място в лигата, осигурявайки квалификацията им за предварителния кръг на Азиатската шампионска лига, което му спечели място в списъка за треньор на сезона заедно с Шави и треньорът на Ал-Раян Диего Агире.

През последните месеци той беше свързан с тренорския пост в Уест Бромич Албиън, Шефилд Уензди, Кардиф и Дерби Каунти. Смята се, че Йоканович е отворен към оферти, макар че би искал още един шанс във Висшата лига, след като загуби работата си във Фулъм през 2018 година.

Йоканович качи Уотфорд във Висшата лига през 2015 година, а след това изведе и Фулъм до елита след победа във финалния  плейоф, където надви Астън Вила през 2018 година.

Сърбинът бе начело на Левски за няколко месеца през 2013 година, след като кариерата му тръгна стремглаво нагоре.