Бившият съотборник на Димитър Бербатов в Байер Леверкузен Теди Лучич разкри интересни моменти от престоя на двамата в Германия отпреди повече от 10 години. Те деляха една съблекалня, докато шведът носеше екипа на "аспирините" в периода 2003-2005 г. 

Защитникът разкри, че българинът не е пестил крясъци по адрес на съотборниците си, когато бъркат по терена. Но въпреки това пази само страхотни спомени от престоя им заедно на "БайАрена". 

"Бербатов беше понякога като поп-дива. Имам предвид, че щеше да ти се разкрещи, ако му подадеш пас, който е на 10 сантиметра встрани от мястото, на което трябва да бъде. Но може би този негов перфекционизъм го направи големия футболист, който е."

"Той изискваше от всеки да е като него и не търпеше да не се справя с това. Което е похвално. Иначе е спокоен и любезен човек. Но ако не го познаваш, може и да се засегнеш", сподели Лучич пред шведското издание "Спорт Бибелн". 

В момента Бербо е без отбор, след като за последно носи екипа на ПАОК преди година. В интервю за "Би Ти Ви" той разкри, че не би отказал оферта от Китай, а на терена се вижда още поне един сезон.