Някогашният капитан на Наполи Чиро Ферара се върна към спомените си с Диего Марадона. Двамата изкараха заедно седем сезона в клуба от Неапол.

“Разчувствах се, защото това са трудни моменти - заяви бившият национал на Италия в разговор с Кристиан Виери през Twitch. - В началото дори не исках да коментирам, но след това усетих необходимост да говоря за човека, който беше мой съотборник и голям приятел. Всички сме тъжни от случилото се, но съм убеден, че той си е отишъл спокойно. Израснах с Диего и имам незабравими спомени с него". 

“Марадона беше мой приятел и винаги съм го защитавал, но той плати за грешките си. Някой каза, че Диего бил герой. Според мен героите са перфектни хора, те не допускат грешки. В действителност Марадона беше антигерой. Но напук на слабостите си той се превърна в най-добрия. Беше луда глава, малко като Антонио Касано. Вероятно двамата щяха да се разбират”, добави Ферара.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.