Най-голямата звезда на камерунския футбол Самуел Ето'о показа, че има голямо сърце. Нападателят наскоро се е срещнал с бившия капитан на националния отбор Норберт Овона и е обещал да му купи дом, след като разбрал, че е станал клошар и бездомник заради тежки финансови проблеми. 

Ето'о срещнал бившето футболно величие, което носи капитанската лента на "неукротимите лъвове" през 60-те и 70-те години на миналия век, при посещение в болница в град Дуала. Там Овона се лекувал от тежка херния и споделил безрадостната си съдба. 

Бившият нападател на Барселона и Интер веднага му обещал, че ще му купи скромно жилище, а освен това му дал и половин милион камерунски франка, за да си стъпши на краката. Тази сума се равнява на около 686 паунда, които Ето'о изкарва за няколко часа като професионален футболист. 

Друг бивш камерунски национал Джоузеф Камга се бори с властите за оказване на помощ на приключили с футбола играчи, които са имали големи заслуги за националния отбор и са изпаднали в тежко положение след това. Засега всички погледи са вперени за помощ именно в Ето'о, тъй като е най-богатият камерунски футболист в историята.