Полузащитникът на Аякс Хаким Зиеш разкри, че сънародникът му Мехди Бенатия смята, че холандският гранд може да победи и отстрани Ювентус. Амстердамци се изкачиха през уикенда на върха в Ередивизие, след като ПСВ Айндховен загуби точки след зрелищно равенство – 3:3, срещу Витес, но Зиеш сподели, че приоритетът на отбора му е още по-предно класиране в Шампионската лига.

„В този момент сме фокусирани върху представянето ни в ШЛ срещу Ювентус”, сподели Зиеш пред журналисти. „Справихме се добре през уикенда срещу Екселсиор, но сега трябва да се концентрираме върху мача ни с италианците. Надявам се да играе Кристиано Роналдо, тъй като искаме да се конкурираме с най-добрите”, продължи мароканският национал.

26-годишният футболист играе заедно с Мехди Бенатия в Мароко, като бранителят напусна Юве през януари след два сезона и половина с екипа на „бианконерите”. „Бенатия смята, че Аякс играе добър футбол, а ние сме много здрав отбор. Всичко е възможно, но Меди смята, че можем да надвием Ювентус”, коментира Зиеш.