Дейви Прьопер вече не е част от състава на Брайтън. Атакуващият полузащитник изигра 99 мача за "чайките", но сега се завръща в Нидерландия, където отново ще носи екипа на ПСВ Айндховен. 

29-годишният състезател не скри задоволството си от своето завръщане при "филипсите", а роденият в Арнем футболист си пожела много хубави моменти през новия сезон. 

"Щастлив съм, че отново ще играя в ПСВ. Обичам този клуб, защото тук изживях незабравими моменти и се радвам да се завърна. Когато разбрах, че те проявяват интерес, пред мен имаше само една опция. Искам да благодаря на Брайтън, за всичко, което те направиха за мен. Натрупах безценен опит във висшата лига и смятам, че научих доста важни неща и как да се справям с трудностите. Пристигам в Нидерландия с високи амбиции и искам да помогна на отбора да спечелим титлата. ПСВ Айндховен е марка в нидерландския футбол и ще търсим силно представяне във всички състезания, в които участваме. Благодаря на всички, които се погрижиха да се завърна в Айндховен“, коментира нидерландецът.