Емануел Фримпонг – бивш играч на английския Арсенал, разкри в интервю пред руски медии, че в бъдеще смята да се пробва в порноиндустрията. 29-годишният някогашен халф, който се оттегли от футболния терен на 27-годишна възраст, игра два сезона в Русия за Уфа и призна пред местните медии за приключенията, които е имал във федерацията.

„Бях изненадан, когато пристигнах в Русия, заради състоянието на пътищата, които са много зле”, стартира Фримпонг, който е част от Арсенал между 2001-а и 2014, след като тренира с юношеските формации, а и мъжкия отбор.

„Щом отидох в Уфа, бях шокиран. В Русия играчите винаги са на изключително физическо ниво. Не знам как го правят, тъй като истината е, че сутринта пият водка, а после тичат като Юсеин Болт”, добави той.

След това Фримпонг разкри изненадващите си планове за бъдещето. „Искам да се върна в Уфа и да стана порноактьор. Искам да бъда с 20 татарски момичета. Уфа е мястото, което обичам със сърцето си и там работих с чудесни хора. Русия винаги ще е специално място за мен и бих искал да се върна”, призна Емануел Фримпонг.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.