ПАОК стартира с победа в плейофите на гръцкото първенство за разпределение на местата в евротурнирите. В първия си мач тимът от Солин постигна обрат за 2:1 срещу АЕК.

За ПАОК отново извън сметките бе голямата звезда Димитър Бербатов, който се възстановява от контузия. С голяма роля за успеха пък бе бившият футболист на Левски Гари Родригес, който реализира изравнителния гол с великолепно изпълнение.

АЕК бе по-добрият отбор през първото полувреме, а в самия му край Якоб Йохансон реализира гол за 1:0.

ПАОК успя да изравни в 61-ата минута, в която Гари Родригес демонстрира класа и с впечатляващ изстрел извън наказателното поле.

Успехът за солунчани донесе влезлия като резерва Йоанис Мистакидис, който се възползва от пас в дълбочина и излизането на вратаря Бароха, за да го прехвърли майсторски с глава за крайното 2:1.

С тази победа ПАОК излезе на първа позиция в плейофната група за евротурнирите. Тимът на Бербатов има 3 точки, колкото има и Панатинайкос. АЕК е с 2 точки, а Паниониос с 1. Именно първото място ще даде право на участие в Шампионската лига докато вторият и третият ще играят в Лига Европа.