Вероятността българската звезда Димитър Бербатов да заиграе във Виетнам пропадна със страшна сила. Медиите в азиатската страна написаха преди няколко дни, че местният Хо Ши Мин Сити ще предложи 5 млн. евро заплата на родния нападател само за един сезон. 

Но тази новина беше опровергана лично от изпълнителния директор на един от най-обичаните клубове в тропическата страна Конг Винх. Според него, Бербо е твърде стар и не би свършил необходимата работа на състава му. 

"Наскоро прочетох информация, че Бербатов идва в Хо Ши Мин Сити. Искам да кажа официално, че това е невярно. Истината е, че наистина търсим класно име от Европа, което да ни помогне да постигнем целите си."

"Но това име не е Димитър Бербатов. Трябват ни достатъчно качествени играчи, които не са в толкова напреднала футболна възраст, за да ни свършат работа. Имаме списък с търсени футболисти, но българинът не е сред тях", заяви Конг Винх. 

Така поредната възможност за родната футболна звезда да продължи кариерата си в чужбина пропадна и той продължава 11 месеца да е без отбор. За последно той игра в края на май миналата година с екипа на гръцкия ПАОК.