Звездата на българския футбол Димитър Бербатов е все по-близо до трансфер в индийския клуб от местната Суперлига Керала Бластърс, пише sportskeeda.com. Според изданието от клуба подготвят звездна селекция за своето четвърто участие в местното първенство, което през новия сезон приема формата на първенствата в Европа. Досега шампионатът в Индия вървеше в рамките на една календарна година, но сега минава в цикъла есен-пролет.

Бербатов на крачка от трансфер в Индия

Треньорът на Керала Бластърс Рене Мюленстийн готви двоен трансферен удар. Бившият наставник на Манчестър Юнайтед в периода от 2008 до 2012 година иска да подсили състава си именно с футболисти, чиито качества отлично познава. Именно затова се е спрял на българската суперзвезда Димитър Бербатов и бившият му съотборник, с който си партнираха на “Олд Трафорд” – Уес Браун.

Последен шанс за Бербо! Богаташ от Индия го поиска

Керала Бластърс вече обявиха в своя Twitter акаунт трансфера на 37-годишният защитник, който през изминалия сезон игра за Блекбърн, но договорът му не бе подновен и той пристига в индийския клуб като свободен агент.

Преговорите с Бербатов продължават, но се очаква сделката да бъде финализирана до края на тази седмица.