Съсобственикът на Интер Маями Дейвид Бекъм заяви, че не влияе на състава на отбора за мачовете.

"Грижа за всеки детайл в този клуб, независимо дали става дума за дизайна на залата и офисите, дали играчите имат нужда от фенове... за всички тези неща се уверявам, че всичко е наред, защото когато привлечеш играчи като Лео Меси, Серхио Бускетс и Жорди Алба, трябва да поддържаш определено ниво", сподели бившият футболист пред The Athletic.

"Това не означава, че те са третирани по различен начин от останалите, но става въпрос за внасяне на професионализъм в клуба. Когато се преместих в Лос Анджелис, бях по-загрижен не за нивото на игра, а за професионализма, който цареше в клуба. Например, нямаше вечери преди мача. Всичко това се промени много бързо и когато дойде Брус Арина (треньор на Галакси от 2008 до 2016 г.)", допълни той.

"Не аз определям състава на Интер Маями за мачовете. Не контролирам нищо на терена, в тренировките, в мачовете. Това прави треньорският щаб. Но аз съм в бизнеса с набиране на персонал с Крис Хендерсън и Хорхе Мас. Постоянно търсим начини да доведем този клуб до нивото, което очакваме. Вярваме, че можем да издигнем този тим до нивото на европейските клубове в бъдеще. Отборите, в които съм играл през годините, някои от тях са на 100 или повече години. Ние сме само на три години. Но това е нивото, което смятаме, че можем да постигнем", допълни Бекъм.