Бившият нападател на Ботев Враца – Дориан Бабунски, е може би най-отличаващият се играч в унгарското първенство тази пролет. Той започна полусезона с пет гола в четири мача, извеждайки Дебрецен почти до челните места в класирането, даващи право на участие в Европа. Нападателят говори пред медии в родината си за това дали очаква по-често да бъде сред избраниците, а защо не и титулярите в националния тим на Северна Македония.

„Не само аз, но и целият отбор сме в много добра форма и резултатите показват това. Изпълнен съм с увереност, знам какво трябва да направя, давам всичко от себе си, за да отговоря на изискванията на нашия треньор и мисля, че това ме кара да се откроявам. Мисля, че сме на прав път, факт е, че можем да стигнем до второ място в шампионата” – каза Бабунски преди дербито с Ференцварош и добави.

„Разбира се, че можем да се мерим с Ференцварош и да се борим за добър резултат. Играем у дома, очаквам пълен стадион, подкрепа от феновете от първата минута. Това дерби е специално за нас и едно добро предизвикателство. Убеден съм, че ще изиграем добър мач", продължи северномакедонецът пред ekipa.mk.

„Най-важното за мен е винаги да давам всичко от себе си за клуба, във всички мачове. Вярвам, че положителните резултати ще носят повиквателни от македонския национален отбор“, каза Бабунски.