Решителният автогол на Димитър Везалов в мача със Славия, попречил на Левски да вземе титлата през 2013 г., направо бледнее като драма на фона на разигралите се събития в боливийското първенство.

Тогава Левски не успя да бие, завърши 1:1 у дома срещу Славия в решителния мач за титлата, и тя стана притежание на Лудогорец. "Сините" се нуждаеха от задължителна победа в последния кръг, водеха с 1:0 малко преди края, но си вкараха нелеп автогол и сториха чутовната глупост.
В Боливия обаче надминаха Левски. 

Боливар загуби титлата в първенството на Боливия по изключително драматичен и болезнен начин. Отборът загуби с 2:3 от принципно незаинтересования тим на Спорт бойс, а се нуждаеше само от точка, за да ликува с титлата. Така трофеят стана притежание на Стронгест.

Куриозното е, че Спорт бойс стигна до победата в 10-ата минута от добавеното време, след като бе останал с 8 играчи на терена. В интерес на истината двама бяха изгонени и от състава на Боливар, като това стана след масов бой след 90-ата минута.

Решителният трети гол за Спорт бойс падна в 100-ата минута, когато и вратарят на този отбор се включи в атака, за да помага при последната изсипана топка. Тя едва бе избита от защитата, но само за да попадне на крака на Варгас, който остави в потрес целия отбор на Боливар с третия и решителен гол за Спорт бойс.