Безумието, наречено хвърляне на пиратки и бомбички по празниците има своите последователи навсякъде по света и е също толкова опасно по всички точки на планетата. Това изпита на собствен гръб аржентинският нападател Лукас Виатри. 

Футболистът на Пенярол решил да се забавлява с опасните артикули в Новогодишната нощ от терасата си, но пиротехническото изделие гръмнало в лицето му и го обезобразило по ужасяващ начин. 

Косата и веждите му били опърлени, лицето цялото в белези и подпухнало, а броят на шевовете е огромен. Играчът доста време ще ходи овързан в бинтове като същинска мумия. Пораженията му са толкова тежки, че не се знае дали ще играе футбол в близката половин година. 

Лукас Виатри е национал на Аржентина, макар че е ползван предимно в Б-формацията на "гаучосите". Той все пак има и три двубоя за първия отбор, в които си е партнирал в предни позиции с Лео Меси. 

Още отдавна нападателят е известен като луда глава. Преди да дебютира в мъжкия футбол с екипа на Бока Хуниорс, той лежи един месец в затвора заради въоръжен грабеж на фризьорски салон. 

Лукас Виатри

източник: Facebook