Футболистът на Реал Мадрид - Еден Азар, е провел разговори с наставника на Ал Насър Руди Гарсия за свой потенциален трансфер в клуба. 32-годишният белгиец така и не успява да покаже истинските си качества на „Сантиаго Бернабеу“ след трансфера си от Челси през 2019-а година и скоро може да напусне испанската столица. Азар и Гарсия работиха заедно в Лил и може да се съберат отново в клуба от Саудитска Арабия, ако се стигне до подобно развитие.

32-годишният Азар има договор с Реал за още 18 месеца, но той със статут на резерва в тима на Карло Анчелоти и не е доволен от положението, в което се намира. Според El Chiringuito, Азар и Гарсия са се срещнали, за да обсъдят трансфер на белгиеца в отбора от Близкия изток, като крилото е заинтригуван от идеята.

От Реал Мадрид също са склонни да се разделят с Азар срещу неголяма сума. В клуба се надяват така да спестят доста пари от заплати, които иначе трябва да платят на белгиеца. Отделно пък самият футболист със сигурност ще се договори за дори повече пари, ако реши да опита късмета си в Ал Насър.

Това ще се разглежда като нов голям удар за футбола на Саудитска Арабия след привличането на друга световна звезда в лицето на Кристиано Роналдо. Football Espana допълва, че и защитникът на Пари Сен Жермен - Серхио Рамос, също е може да продължи кариерата си в Ал Насър, където ще се събере именно с португалеца след престоя им в Реал.