Вратарят на Манчестър Юнайтед – Давид Де Хеа, от събота вече е свободен агент, след като договорът му с „червените дяволи“ изтече. Въпреки че все още има шанс той да се споразумее с клуба и да преподпише, след като от клуба обявиха, че преговорите за това продължават, 32-годишният испанец вече е влязъл в полезрението на саудитския Ал Насър.

The Sun твърди, че клубът, в който играе Кристиано Роналдо, е готов да предложи 250 000 паунда седмично на Де Хеа и да го направи отново съотборник на голямата португалска звезда.

По този начин Ал Насър иска да продължи с гръмката си селекция, след като вече договори и играча на Интер Марсело Брозович, който съвсем скоро трябва да бъде и официално обявен за ново попълнение на тима. Тимът през миналия сезон завърши на второ място в местната лига и сега клубното ръководство е амбицирано да спечели титлата с тези класни попълнения.

Ал Насър бе близо и до крилото на Челси Хаким Зиеш. Двата клуба се бяха разбрали, но медицинските тестове на мароканеца показаха, че той има проблем в коляното. След тази информация саудитския клуб е предложил по-ниска заплата на Зиеш, което той е отказал. Затова все още не е ясно дали този трансфер изобщо ще се реализира.

В същото време стана ясно, че халфът на френския вицешампион Ланс - Секо Фофана, също е близо до преминаване в Ал Насър. Френският клуб ще получи 22 милиона евро плюс бонуси за своя капитан. Самият полузащитник пък ще подпише договор за три сезона с новия си тим. 28-годишният Фофана беше с ключова роля за сензационното второ място на Ланс в Лига 1 през изминалия сезон, изигравайки 35 шампионатни мача със 7 гола и 5 асистенции.