Бившият треньор на Локомотив Пд и ЦСКА - Бруно Акрапович подписа договор с Ал Уехда от Саудитска Арабия миналата седмица. Той разкри решаващата причина да бъде предпочетен пред другите кандидати за поста в арабския клуб.
 
"Агентът ми свърши всичко. Харесаха ми визитката, като със сигурност са натежали спечелените купи с Локомотив Пд. Затова вечно ще съм благодарен на най-стария град в Европа, в който продължавам да имам много приятели. Свършихме всичко онлайн, договорът мие готов и додесетина дни ще замина за Мека. Подготовката започва на 15 юли", обясни за "Мач Телеграф" Акрапович. 
 
Новият отбор на босненския специалист е новак в елита на Саудитска Арабия този сезон, но е клуб с богата история и традиции.
 
"Вече работим по селекцията със спортния директор на тима, но трудно ще вземем футболисти от българското първенство. Акцентът е да привлечем опитни играчи от Испания и вече сме постигнали договорка с някои от тях", добави Акрапович. 
 
Това лято Ал Уехда привлече голмайстора на Виктория Пилзен Жан-Давид Богюел и мароканския национал Файсъл Фажър, който има над 100 мача в испанския елит.