Вече бившият нападател – Серхио Агуеро, анализира най-добрите голове на Лионел Меси и Кристиано Роналдо в хода на кариерите им до този момент в популярна Twitch-платформа. Бившият стрелец на Аржентина, който е изключително близък с Меси, няма съмнение по дебата кой от двамата е по-добрият.

„Вижте откъде вкарва Кристиано. Стига, всичките му голове от фалове са чист късмет. При Меси всички голове са в някой от ъглите. Смятам, че Раул има по-добрите голове, та, дори и Бензема също“, потвърди Кун Агуеро.

Gulliver/GettyImages
60 снимки

Във видеото, което е повече от 18 минути, все пак Агуеро призна класата и на Роналдо, макар да дава предимството си за своя близък приятел.

„Колко гола видяхме? От Топ 20 – 15 на Роналдо са от фалове. При Меси пък от Топ 20 при 15 от тях преминава край петима футболисти“, подчерта бившият нападател на Манчестър Сити.

През 2009-а година Кристиано Роналдо спечели наградата за най-красив гол - „Пушкаш“, след като наниза гол от 35 метра на Порто за Манчестър Юнайтед, но това не впечатли Агуеро. „Това е грешка на вратаря“, след което посочи с пръст Елтон, който тогава пазеше на „драконите“.