Адвокатът на Диего Армандо Марадона – Матиас Морла взе отношение по пиперливите коментари на аржентинската легенда по адрес на актуалната звезда на гаучосите и Барселона Лионел Меси. Юристът изрази мнение, че Марадона е бил зле интерпретиран и увери, че бившият футболист ще се обади и ще му обясни всичко.

Роднина на Меси скастри Марадона 

Както е известно, в интервю Марадона разкритикува остро Меси, като заяви: „Не може да искаме да превърнем в лидер човек, който ходи по 20 пъти до тоалетната преди мач“.

„Марадона ще се обади на Меси, за да му обясни какво е искал да каже. Диего е тъжен и го боли от думите на Кемпес. Той винаги е подкрепял селекцията на Аржентина. Марадона в действителност искаше да каже да не подлудяват Меси отново, че не е лидер, обратно на това, което се твърди. Искаше да обясни, че Меси няма вина провала, но казано   по неговия начин се достигна до настоящата ситуация“, обясни адвокатът пред Америка 24.

Припомняме, че Марио Кемпес бе един от тези, които защитиха Меси, като заяви, че всеки път, когато Марадона заговори, на преден план излиза липсата на респект“.

Клауза в договора отваря вратата на Меси през 2020-а година

Ясен е пълният списък с номинираните за "Златната топка"

Фен си направи гигантска татуировка на Меси