Звездата на румънския футбол Янис Хаджи сподели бъдещите си планове. Синът на легендата Георге Хаджи каза, че харесва Лацио, но е съсредоточен върху представянето си след възобновяването на първенствата. В момента румънският нападател играе под наем в Рейнджърс от белгийския Генк.

„В момента съм съсредоточен върху възобновяването на първенството. Нищо друго, бъдещето ми е в ръцете на агентите. Баща ми винаги ми е казвал, че амбицията има значение, независимо от таланта, който имаш. В Шотландия всеки ден научавам нещо благодарение на мениджъра Стивън Джерард. Имам късмета треньор да ми бъде един от най-добрите в историята на футбола“, каза Янис Хаджи пред „Марка“.

В края на сезона Рейнджърс има опцията да закупи румънеца. В противен случай нападателят ще се завърне в Генк.

„Играя с двата крака, нямам предпочитания. Баща ми казваше да използвам и десния, и левия. Играех често с него и израснах с тази идея. Реал Мадрид или Барселона? Те са два страхотни клуба, невъзможно е да се избере един. Чувствам се малко испанец, тъй като 15 поредни години ходихме на почивка в Майорка. Татко купи къща там, когато играеше в Барселона. Един ден ще ми хареса да играя в Ла Лига, обичам стила на игра в Испания. Номер 10 на гърба не ми оказва натиск върху раменете, напротив, това ме прави по-добър играч. Като се възхищавах на Зидан и Кройф. Засега е рано да ме сравняват с баща ми. Когато се откажа ще правим изчисления. Знам само едно – винаги искам да печеля и да се състезавам с най-добрите“, каза Хаджи.