След като преди време ценителите на футбола и на женската красота загубиха ума и дума по руската футболна съдийка Екатерина Костюнина, сега същата съдба застигна и нейната полска колежка Каролина Бохар.

Всичко тръгна от снимка в социалните медии на Бохар по време на футболен мач в родината ѝ. Туитът, показващ красавицата по време на мач с флагче в ръка, гласеше: "В Краков е хубаво".

Последва бурна реакция и огромен интерес коя е секси съдийката. Самата тя пък отговори подобаващо: "Е, нека си признаем, теренът не бе (хубав)."

До този момент и полските медии не бяха обърнали много внимание на красавицата, но това се промени мигновено и нейната история веднага бе разказана.

Каролина е решила да се занимава с футболно съдийство, повлияна от своя дядо, който също е бил рефер. Генерално тя има огромен интерес към футбола, а от снимките ѝ в Instagram може да видим, че е фенка на Барселона и Байерн Мюнхен, а наскоро е посетила и мач на Борусия Дортмунд.

По време на своя съдийски курс Каролина е била единствената жена. Тя се е справила отлично и в момента ръководи официално двубои в родината си. Футболът обаче не е единствената ѝ цел. В момента Бохар учи право в университет.

А вие можете да се насладите на красотата ѝ в нашата галерия!

Припомнете си и галерията ни на обявената за най-сексапилна съдийка Екатерина Костюнина!

Сексапилната Катя събра над милион фенове