По-възрастните фенове на футбола няма как да не си спомнят Клаудио Каниджа. Аржентинецът бе един от най-добрите нападатели през 90-те години на миналия век.

С прекрасната си техника и умение да играе на всяка позиция в нападение, както и с дългите си коси, Каниджа бе любимец на футболните привърженици по цял свят. С головете си той помогна на Аржентина да стигне до финала на Мондиал 1990. В него "гаучосите" загубиха от Германия след дузпи, но какво ли щеше да се случи, ако Каниджа не бе наказан за този двубой?

Е, големият нападател отдавна вече не е футболист, а по-младите хора може и да свързват фамилията Каниджа с друг човек - дъщеря му Шарлот. Защото 25-годишната дама определено знае как да прикове вниманието върху себе си. За това помага много атрактивната ѝ външност, която тя никак не се свени да показва.

Шарлот е единствената дъщеря от брака на Каниджа с модела Мариана Нанис и от ранна възраст пое по пътя на майка си, защото също се изявява като модел. Освен това Шарлот участва в различни риалити предавания в Аржентина, Италия и Испания, а в момента е водеща на собствена документална поредица по MTV Латинска Америка.

А вие можете да си припомните още една много секси дъщеря на бивш футболист - тази на Франк Лебьоф.