Нападателят на Борусия Дортмунд - Карим Адейеми се носи на крилете на любовта с рапърката Лоредана Зефи. След като по-рано през лятото двамата разкриха връзката си, сега 21-годишният голмайстор заведе любимата си на екскурзия в Лондон. Изпълнителката, която е с 6 г. по-голяма от футболиста, сподели снимки от Бъкингамския дворец и озаглави публикацията си с красноречивото: „Любов, любов, любов“.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by babymama (@loredana)

Феновете на Борусия обаче не приеха много радушно воаяжа. „По-малко любов, повече футбол“ и „Тренирай, тренирай, тренирай“, бяха част от критичните коментари. Причината е, че от началото на сезона вестфалци не се представят убедително, а Адейеми все още не се е разписвал.

Лоредана е етническа албанка, но е родена в Швейцария. Тя се радва на голяма популарност - има 3,2 млн. последователи в Инстаграм. Германският национал Адейеми е роден в Мюнхен в семейството на нигериец и румънка. Зефи вече има зад гърба си кратък брак с косовския рапър Мозик. От него е дъщеричката й Хана, която се роди през декември 2018-а в Люцерн.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by babymama (@loredana)

Още снимки на горещата Лоредана може да разгледате в нашата галерия  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by babymama (@loredana)