Много от модерните футболисти в днешно време обръщат сериозно внимание на своята визия – прическа, стил на обличане и визия. В женския футбол пък има доста атрактивни спортистки, които няма как да хванат мъжкото око.

Именно такъв е случаят с английската футболистка Габриела Хоуел, която се оплаква от огромно количество неприлични коментари в социалните мрежи от „възбудени мъже“, както ги нарича самата тя. Това се случва не само под сексапилните ѝ снимки, но и под футболните ѝ такива.

„Това е проблемът с женския футбол - играчите са съдени по външния им вид, а не според таланта им. Можеш да правиш и двете - и да обичаш футбола, и да носиш високи токчета", сподели Хоуел пред „Mirror“.

„Мъжете обичат да пишат, че се възбуждат, под снимките ми. Понякога го правят и под такива, в които тагвам отбора си, което е унизително“, добавя 22-годишната англичанка, която започва кариерата си в Кристъл Палас, а в момента играе за Сътън Юнайтед в Първа дивизия.

„Не трия гадните коментари. Малките момичета трябва да виждат, че си има и минуси на това да си инфлуенсър. Искам да го знаят. Няма как всички да те харесват. Трябва просто да станеш дебелокож и да не обръщаш внимание на тези коментари“, завършва красавицата.

СНИМКИ НА ПРЕЛЕСТНАТА ГАБРИЕЛА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА!