Виктория Бекъм е най-богатата футболна съпругав класацията на "Сън". В нея влизат дамите, които сами са спечелили парите си. 
 
Със своите 360 млн. паунда Виктория е далеч пред останалите. По-голямата част от богатството си тя натрупа още като част от най-успешната момичешка група в света "Спайс Гърлс". Освен това съпругата на Дейвид Бекъм е била лице на десетки известни марки, а в последните години се изявява и като дизайнер.
 
След нея се нарежда Шакира с 220 млн. паунда лично състояние. С изкупените 80 млн. албума по целия свят любимата на Жерар Пике е най-продаваната женска латиноизпълнителка в света.
 
Третото място изненадващо е за Колийн Рууни. Нейните пари са далеч от Виктория и Шакира - 14 млн. паунда, но те са заработени с хитри ходове. Съпругата на Уен Рууни списва модни колони за знамености в списаниата ОК! и Closer и това й носи повече от добри доходи. Освен това създаде DVD с упражнения, а се изявява и като детски автор. 
 
 
В топ 10 влизат още Джорджина Родригес (Кристиано Роналдо), Пери Едуардс (Алекс-Окслейд Чембърлейн), Кристин Лампард (Франк Лампард), Ориана Сабатини (Пауло Дибала), Уанда Нара (Мауро Икарди), Аби Кланси (Питър Крауч) и Хелън Фланаган (Скот Синклеър).