Най-красивата футболистка в света Алекс Морган, която за поредна година е и номинирана сред най-добрите при дамите, отново нападна Кристиано Роналдо. Според американката парите на португалеца са му помогнали да избегне закона след обвинение в изнасилване от страна на Катрин Майорга. 
 
Преди два месеца прокуратурата в щата Невада реши да не повдига обвинение срещу португалеца. Като номинирани за наградите най-добър футболист и най-добра футболистка през годината, Роналдо и Морган ще присъстват на церемонията FIFA The Best на 23 септември в Милано.
 
“Не възнамерявам да подходя към Роналдо по различен начин от този, с който ще подходя към всеки друг, когото срещна в Милано. Когато се запознаеш с историята за Роналдо, мисля, че има прекалено много доказателства, които да се потулят. 
Роналдо не е единственият човек, на когото това се случва, но той е най-известният. Важно е да се подкрепят жени, които са  уязвими и нямат голяма подкрепа. Аз го направих и получих много обиди от неговите фенове, но не съжалявам”, заяви Морган.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About the other day 🥰

A post shared by Alex Morgan (@alexmorgan13) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mood

A post shared by Alex Morgan (@alexmorgan13) on

>