Футболистът на лидера в Русия Локомотив Москва Дмитрий Тарасов се забърка в кофти любовен триъгълник. Той се раздели с любимата си доскоро жена, певицата Олга Бузова.

Всъщност, Тарасов не страда дълго по нея, намери си нова, с 8 години по-млада от бившата, влюби се, предложи пръстен на моделката Анастасия Костенко и я заведе на почивка на Малдивите.

А оттам 23-годишната Настя, Мис Русия Свят за 2014-а, освен снимки цуни-гуни с руския национал, често пускала в Инстаграм и фотоси с цветя. Букети с прекрасни рози.

Това очевидно силно е подразнило бившата на футболиста, но ето, че дойде денят за сладкото отмъщение за Олга.

Един ден тя се прибрала в своя московски апартамент и що да види - всичко в него отрупано с рози. 10 000 рози! И сътрудниците на певицата крили от нея изненадата цял ден.

Пратката с розите била допусната с бележка "От таен обожател". Така де, няма само оная да получава рози...А тук - 10 000, божествен аромат!

Обаче и в Русия има зли езици. И те веднага просъскаха: "Олга е поръчала розите и си ги е подарила сама на себе си. Няма никакъв таен обожател, а само злоба и ревност, насочени към двойката, почиваща на Малдивите."

А коя от двете дами на футболиста е по-прекрасна, кажете вие. В първата част от галерията ни е бившата Олга, а във втората - новата му изгора Анастасия.