Любовен триъгълник привлече допълнителен интерес към националния отбор по футбол на Италия, като в него, освен националите Матия Дзакани и Николо Дзаниоло, е и инфлуенсърката Киара Насти. В момента дори това е поредната тема извън футбола около „адзурите“, след скандалното напускане на бившия селекционер Манчини за парите на Саудитска Арабия. Сега наследникът му Лучано Спалети, бивш треньор на Рома, вкара в селекцията и бурните страсти отпреди 2 години, които свързаха двама играчи на римските врагове Лацио и Рома с една и съща жена.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

Звездата на Рома - Николо Дзаниоло, бе лудо влюбен в Киара Насти, като романът им започна през 2021 г., но след няколко месеца двамата се разделиха. Малко по-късно инфлуенсърката обяви, че е бременна от Матия Дзакани, който е от Лацио.

В италианските медии твърдяха, че Киара Насти е излизала с двамата играчи по едно и също време и дори се говори, че бебето е на бившия футболист на Рома. Дори феновете на „вълците“ скандираха от трибуните: „Синът на Дзакани е от Дзаниоло“. Дори играчът пя тази песен заедно с тифозите. Сега този скандал предизвиква голямо неудобство в италианския отбор, където и двамата „бащи“ са повикани. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

Много потребители започнаха да тормозят младата жена в социалните мрежи и през февруари тази година моделът обяви, че се е омъжила за Дзакани. За капак бившият играч на Рома има син от ученическата си любов Сара Скаперота, с която се раздели преди две години, когато тя беше бременна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)