Йоланте Кабау е съпругата на бившия нападател на Реал Мадрид и Интер Уесли Снайдер, но в момента двамата са разделени. Преди няколко седмици двамата признаха, че преминават през деликатен период и не са заедно.

В медиите дори се заговори за развод и начините, които ще бъде поделено семейното имущество, преди да се стигне до едно изявление мениджъра на Йоланте.

„Никога не съм казвала, че двамата се развеждат. Разделени са и не живеят заедно. Нещата все още може да тръгнат във всякаква посока“, сподели пред RTL Boulevard дамата, която се грижи за медийните изяви и имиджа на Йоланте.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I have it all ❤️

A post shared by Wesley Sneijder (@sneijder10official) on

Хубавицата и Снайдер, който сега играе за Ал-Гарафа, имат вече 9-годишен брак. Връзката помежду им започва през 2009 година, а година по-късно през юли вдигат сватба в Тоскана (Италия), като Кабау променя фамилията на Кабау-Снайдер. Уесли и Йоланте имат едно дете.

Коя обаче е Йоланте отвъд ролята ѝ на футболна съпруга?

Красавицата е родена на 19 март 1985 година в Ибиса, Испания и е популярна актриса и телевизионна водеща. Баща ѝ Хавиер е испанец, а майка ѝ Рикарда  - холандка. Хавиер има успешен бизнес в Ибиса, като е собственик на ресторанти, дискотеки и барове.

Детството на Йоланте обаче не е никак лесно. След като баща ѝ търпи финансови несгоди, се захваща с наркотици, а това се оказва пагубно за семейството. Когато е на 5 години Йоланте се мести с майка си в Холандия, където завършва училище.

В последствие Йоланте се захваща с актьорско майсторство, а в последствие влиза в ролята на телевизионна водеща и модел.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When life gives you lemons.. 🍋

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

През 2006, 2007 и 2009 година Йоланте е избирана за „Най-сексапилната холандка“ в гласуване на списание FHM.

Йоланте е известна и със своята социална ангажираност. Тя е съосновател и посланик на фондация, бореща се с насилието срещу деца и детската проституция.