Една от най-тайнствените двойки в Холивуд - Брадли Купър и Ирина Шейк шокира феновете си, когато обяви раздялата си през юни. Макар, че изглежда двойката се раздели приятелски, жълтите издания започнаха да разпространяват новината, че супермоделът иска да отмъсти на холивдуския актьор. И какво по-голямо наказание от ново гадже.

Според изданието "ОК" бившата приятелка на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо ще си търси нов мъж, който да бъде пълна противоположност на Брадли Купър. 

Веднага след това последва контра отговор. Според дръг източник Ирина Шейк няма намерение да се впуска във връзка скоро.

"Ирина в момента не се среща с никого", каза източникът пред "E! News". - Тя току-що излезе от дългa връзка и иска да отдели време, за да се отърси от нея. Съсредоточена е върху дъщеря си и прекарва време с нея. Би искала да срещне някого в бъдеще, но това не е приоритет в момента.“

Всъщност Шейк изглежда се радва да изпълнява задълженията си на майка в последните дни. Наскоро тя беше забелязана на двегодишната си дъщеря от Брадли Купър - Леа.Те се забавляваха на детска площадка в Ню Йорк, като люлки и пързалки заедно. Майка на Ирина - Олга също беше в тяхната компания.