Половинката на бившия футболист на Лацио, Фиорентина, Уесх Хем и Уотфорд Мауро Сарате – Наталия Вебер - призна най-спокойно, че има секс фантазии с Дейвид Бекъм.

Хубавицата не скри, че с половинката ѝ си дават взаимно свобода и никой не си позволява да слага прът в колелата на другия. Това била тяхната формула за щастлив съвместен живот.

„Между мен и Мауро има страхотна хармония. Той никога не ми поставя спирачки, защото иска да съм щастлива“, казва Наталия.

Сарате се завърна в Аржентина и сега играе за Велес. В тази връзка жената на сърцето му казва:

„След връщането ни в Аржентина, поисках да работя като модел. Той няма проблем с това. Привикнал е към това други мъже да ми пращат съобщения, както и аз съм приела неговите обожателки. Пазим огъня помежду ни жив с пикантни съобщения. Същевременно казвам съвсем спокойно, че имам секс фантазии с Дейвид Бекъм. Мауро го знае и е на мнение, че Бекъм е пич. Той също фантазира с други жени. Нямаме проблеми с това. Всичко е фантазия“, добавя Наталия, която не крие още, че с мъжа ѝ обичат да гледат палави филми за възрастни, което определя като „мотивиращо“.